Sumaišyti visus ingredientus. Kepti ant skardos, padengtos kepimo popieriumi, 180 laipsnių orkaitėje, kol sausainiai parus. Šviesiai rudos spalvos sausainiai bus minkšti, panašūs į keksiukus, o jei kepsite iki tamsiai rudos spalvos, sausainiai bus traškūs.
Paruošimas: Pieną pakaitinti su cinamonu ant nedidelės ugnies, nuolat maišant, kol pienas sušils, bet ne užvirs. Trynius išplakti su cukrumi iki baltumo. Pašildyto pieno 1/3 dalį supilti į išplaktų trynių masę ir gerai išmaišyti. Tuomet supilti likusį pieną ir viską vėl pakaitinti iki virimo. Pašildytą mišinį perkošti ir į jį supilti grietinėlę. Išmaišyti, perpilti į sandariai uždaromą indą, atvėsinti ir šaldyti ledų gaminimo aparate arba šaldiklyje. Pastaruoju atveju šąlančius ledus reikia kokius 4 kartus kas 30-40 minučių vis permaišyti, kad nesustingtų į ledo luitą. Kai masė jau bus vidutiniškai sušalusi, įmaišyti keletą supjaustytų irisinių saldanių. To žinoma galima ir nedaryti, paliekant tik vienišai cinamoninius ledus.